Hyundai Fan Village - Antwerpen - EURO 2016
Vanaf 13 juni kan je alle wedstrijden van de Duivels op EURO 2016 live volgen in de Hyundai Fan Village op het grootste scherm van 't stad! >> GRATIS TOEGANG <<
byd fan village, byd fan park, byd, build your dreams, hyundai fan village,hyundai,fan village,fanvillage,antwerpen,fan village antwerpen,fandorp,waagnatie,bocadero,gedempte zuiderdokken, sinksenfoor,euro 2016,rode duivels, live, groot scherm,voetbal,ek,ek voetbal,ek voetbal 2016
4
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Hyundai Fan Village

Het grootste scherm van 't stad

Wat kan je verwachten?

In de Hyundai Fan Village kan je gedurende het EK voetbal alle wedstrijden van België volgen op een megascherm met voor en na de match dj’s en een duivelse ambiance!! De toegang is volledig gratis! Wij verwachten enkel jullie enthousiasme!!

Het grootste scherm van ‘t Stad!

Wie er in 2014 al bij was, weet dat er toen al een reusachtig scherm van 50m2 hing. Nu gaan we voor 112 m2: om zeker niks te missen van de duivels zorgen we deze keer voor een scherm dat meer dan dubbel zo groot is en een nog betere kwaliteit heeft.

Nieuwe locatie: Gedempte Zuiderdokken

Je kan de Hyundai Fan Village dit jaar terugvinden op de Gedempte Zuiderdokken. Midden in de stad & dus vlot bereikbaar voor alle supporters! Groot genoeg ook om iedereen te kunnen laten meegenieten van de de finale van het EK Voetbal!! Iedereen is welkom!

Programma

Kom mee supporteren tijdens deze wedstrijden

België – Italië

Met BELGIË – ITALIË is de openingswedstrijd op maandag 13 juni meteen een topper voor onze Duivels! Dus we laten die pizza & Chianti voor één avond links liggen om met heel ‘t Stad te supporteren voor onze nationale ploeg!! Wij warmen jullie stembanden op vanaf 19u met een spetterende dj-set van DJ REGI himself. Oh ja, de toegang is nog steeds… volledig gratis!!

België – Ierland

Op zaterdag 18 juni nemen onze duivels het op tegen Ierland. Dat die Ieren een feestje kunnen bouwen staat vast, maar dan kennen ze Antwerpen nog niet! Wij zorgen alvast voor top dj’s zoals DJ F.R.A.N.K. en frisse drankjes. Wil jij mee voor de ambiance zorgen tijdens BELGIË – IERLAND? Zorg dan dat je vanaf 13u komt meebrullen zodat ze het tot in Bordeaux horen!

België – Zweden

Op woensdag 22 juni mag je voor 1 keer jouw IKEA-bezoekje inkorten zodat je vanaf 19u kan komen supporteren wanneer de Belgen het opnemen tegen de Zweedse nationale ploeg! BELGIË – ZWEDEN is dan volledig live en gratis te volgen. We verwachten jullie dus massaal vanaf 19u voor de opwarming met o.a. DJ LAURENT WERY!! Zoals ABBA zingt: “The winner takes it all!”

VOLLEDIG SPEELSCHEMA EURO 2016

WK 2018 RUSLAND

Locatie: Gedempte Zuiderdokken

Vlaamse & Waalse Kaai - Antwerpen

LIGGING & PARKING

De Hyundai Fan Village is gelegen op de parking/terrein van de Gedempte Zuiderdokken.

 

Gedempte Zuiderdokken – Vlaamse & Waalse kaai – 2000 Antwerpen.

 

Belangrijk om weten is dat we GEEN parking voorzien. Kom je toch met de wagen, dan verwijzen we je naar de vele betaalparkings in Antwerpen-centrum. Nog beter is te voet, met de fiets of via het openbaar vervoer komen!

OPENBAAR VERVOER

We voorzien geen parking maar dat mag de pret niet drukken: je kan de Gedempte Zuiderdokken immers makkelijk bereiken met:

 

Openbaar vervoer:

Tram 4 stopt vlakbij aan het Museum van Schone Kunsten.

Bus 30 stopt ter hoogte van de Scheldestraat.

Bus 34 stopt ter hoogte van de Waterpoort.

TE VOET, FIETS OF TAXI

Te voet? De Gedempte Zuiderdokken liggen op een comfortabele wandelafstand van zowat elk plekje in het centrum van Antwerpen.

Met de fiets? We voorzien een ruime fietsparking aan de kant van de Waterpoort (zuidkant) met fietshekken om je fiets op slot te kunnen leggen.

Velo? In de buurt van de Hyundai Fan Village kan je tal van Velo-stations vinden.

Taxi? Er zal een zone voorzien zijn van waaruit je vlot een taxi kan nemen naar… tja, dat kies je zelf natuurlijk!

JIJ ZORGT VOOR DE SFEER!

Maar wij helpen je aardig op weg! We zorgen voor een megagroot LED scherm, frisse pintjes, lekkere snacks, gratis toiletten, top-dj’s, spectaculaire effects en surprises. Kom dus mee onze Duivels naar de finale brullen!

Ambiance0

Kans op neerslag0

Beeld & Geluid0

Praktische Info

Lees je even onderstaande huisregels?

GRATIS TOEGANG

Gratis toegang! Dankzij onze partners is de toegang tot de Fan Village volledig gratis! Je kan bovendien in het fandorp genieten van lekkere, frisse drankjes en snacks aan de gangbare prijzen!

VEILIGHEID

De veiligheid van onze bezoekers staat centraal. Onze veiligheidsmaatregels waren al meer dan voldoende maar anno 2016 zal ons personeel nog strenger toezien op de naleving van de huisregels. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

NIET TOEGELATEN!

  • Eigen drank: flessen, blikjes, glas,…
  • Gevaarlijke voorwerpen: scherpe voorwerpen, stokken,…
  • Grote tassen en rugzakken
  • Huisdieren
  • (Brom)fietsen
  • Drugs

Een volledig overzicht van alle verboden zaken: klik hieronder

VOLLEDIGE HUISREGELS
2

FIFA ranking

141514

Aantal supporters

108

Supportersdecibels

10

Matchen

Fan Village Foto’s

Klik op één van de albums

Fan Village Crowd

FAN VILLAGE 2016

At Night

WK FAN VILLAGE 2014

Colorful Fans

WK FAN VILLAGE 2014

Party

WK FAN VILLAGE 2014

Screen

FAN VILLAGE 2016

Fans

FAN VILLAGE 2016

Fan Village Nieuws

Lees de laatste nieuwe berichten

REGI trapt het af!

Voor de aftrap van de Hyundai Fan Village op 13 juni hebben we niemand minder gestrikt dan REGI, zowat de meest bekende DJ van België. In zijn eigen gekende stijl zet hij de toon voor een onvergetelijke avond.

We verwachten jullie massaal om samen met REGI de stembanden op te warmen voor de kick-off!

Wil je écht niets missen van dit spektakel, zorg dan dat je op maandag 13 juni om 19u present bent! “Waar zijn die handjeueueueus?”

Veiligheid staat centraal

Het allerbelangrijkste is de veiligheid van alle supporters. Het terrein is daarom volledig omheind, met één grote toegangspoort.

Net zoals tijdens de WK Fan Village, wordt iedereen gecontroleerd door onze veiligheidsmedewerkers. We rekenen hiervoor op jullie begrip.

Neem dus zeker geen gevaarlijke voorwerpen, rugzakken, grote tassen of vuurwerk mee als je de Belgen naar de overwinning komt schreeuwen.

Nieuwe locatie op 't Zuid

In 2016 wijken we uit naar een nog betere en grotere locatie: de Gedempte Zuiderdokken. Met de centrale ligging in het centrum van Antwerpen, de uitstekende bereikbaarheid en uitgestrekte oppervlakte… ben je hier aan het juiste adres om ten volle van de EK wedstrijden van onze duivels te genieten!

Tussen de matchdagen door blijft een groot percentage van de parking overigens gewoon bereikbaar voor woon-werk-verkeer.

Contact

Stuur ons gerust een bericht via onderstaand e-mail adres

contact[at]fanvillage.be